Цибулевий пиріг для осінніх вечорів. Це дуже смачно!

Це той випадок, коли звичайна цибуля перетворюється на вишукану та надзвичайно смачну страву. Спробуйте!
Цибулевий пиріг 
Тісто: 1/2 пачки вершкового маргарину (беру 1:1 маргарин і смалець); борошно; 1 ст. ложка порошка до печива чи розпушувача; 1/2 ч.л. солі; 1 яйце; 2 ст. ложки сметани.
1,5 склянки борошна змішати з порошком до печива, додати сіль, маргарин і гарно перетерти руками до кришки. Вбити яйце, дати сметану і, підсипаючи борошно, замісити не густе тісто. Загорнути тісто в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хв. Тим часом зробити начинку.
Начинка: 5 великих цибулин; 4 яйця; 1 скл. сметани; 1 ч. ложку цукру, сіль, перець, улюблені спеції.
Цибулю порізати і потушкувати до м‘якості в невеликій кількості олії на малому вогні. Додати спеції і цукор, перемішати і потримати на вогні ще пару хвилин. Дати трохи охолонути. Далі додати яйця і сметану та гарно перемішати. За бажанням можна дати потерті плавлені строчки, або твердий сир. Тісто розподілити в формі для запікання, сформувати бортики, вилити начинку. Запікати до готовності при температурі 180 градусів. У мене форма d 27 см.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook