Трюфелі
- 200 г чорного шоколаду, 25 г масла, 140 мл жирних вершків, 3 ст. ложки какао, 3 ст. ложки цукрової пудри, 25-30 штук фундука чи інших горішків.
Підсушити горіхи на сковорідці протягом 3-4 хв і відставити. На водяній бані розтопити шоколад. В окремій посудині довести до кипіння масло й вершки і відразу зняти з вогню.
Обережно влити шоколад у вершкову масу, збити її дерев’яною ложкою до густоти. Хай вистигне.
Можна поставити її в холодильник на годину-півтори. Змішати какао з пудрою, формувати за допомогою двох чайних ложок цукерки, всередину кожної класти фундук і обкачувати їх у какао.
Радимо також приготувати інші домашні цукерки за перевіреними рецептами
- Домашні цукерки “Рафаелло” – за десять хвилин і лише з трьох інгредієнтів
- Приготуйте цукерки вдома Ferrero Rocher
Post Views: 25