Торт “Молочна дівчинка”. Печу на всі свята!

Торт виходить надзвичайно ніжний, просто тане у роті. Крем можна робити різний, а коржі - тільки такі! Вони ідеальні! І розкочувати не треба!

Торт “Молочна дівчинка”

Форма 20 см. 600 мл сирого згущеного молока, 45 г масла, 3 яйця, 240 г борошна, 1,5 ст. ложки розпушувача.
Варіант крему 1: 3 п. сметани 20%, 3 п. загущувача для сметани (можна додати крохмаль кукурудзяний 2 ст. ложки), 100-150 г цукрової пудри.
Варіант крему 2: 500 г вершкового сиру, 150 г вершків 33%, 100-150 г цукрової пудри. 
М’яке масло додати у згущонку, додати по одному яйця, просіяти борошно з розпушувачем і ложкою замісити тісто. Залишити тісто на 15 хв. Тісто не густе, викладати ложкою.
Підготувати змащений пергамент, на ньому намалювати круги, діаметром 20 см. Я брала велике деко і випікала по дві паляниці одночасно. На пергамент у кожну форму викладати по дві повні столові ложки тіста. Випікати при температурі 180 ОС 5 хв (до золотавого кольору). У мене вийшло 9 коржів.
Приготування крему 1. Сметану збити з пудрою. При потребі додати загущувач.
Приготування крему 2. На низьких обертах сир збити з пудрою, додаючи тоненькою цівкою вершки. Усі інгредієнти повинні бути однакової температури.
Перемастити коржі і залишити на ніч в холодильнику. Коржі після випічки здаються твердуватими, але після перемащування і проведеної ночі в холодильнику чудово “відходять”. У результаті виходить надзвичайно ніжний тортик!
Рецепт і фото Надії Бутин

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook