Торт “Горіховий медівник”
Форма 26 см. 5 яєць збити з 1 скл. цукру (250 мл), додати 3 ст. ложки меду (штучного або натурального), 1 ч. ложку соди (я дала розпушувач), 250 г мелених горіхів, 1,5 скл. борошна (склянка 250 мл).
Перемішати, поділити на 3 частини. Спекти 3 окремі коржі. У мене форма 26 см, пекла 15 хв при 180 ОС.
Для крему: 250 г масла збити з 1 б. вареного згущеного молока (500 г), 4 ст. ложки какао ( я какао не давала).
Коржі просочити ромом (зовсім трошки), змастити кремом, прикрасити шоколадом та горішками. На ніч поставити у холодильник.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 27