млинці з кабачками

Тонкі млинці з кабачками – найсмачніші літні налисники

Тонкі млинці з кабачками

  • 800 г кабачків, 2 яйця, 1 скл. молока, 1-1,5 скл. борошна, 2 ст. ложки олії, 1 ч. ложка солі, петрушка, кріп.
Кабачки натерти на малій терці (менша, ніж бурякова). Зелень дрібно нарізати. Збити яйця з сіллю. Додати молоко, перемішати. Влити тісто до посудини з кабачками, додати зелень й 2 ложки олії. Розмішати. Випікати на розігрітій сковороді тонкі налисники. Обжарювати з обох сторін. Смакують зі сметанно-часниковим соусом.
Рецепт Світлани Зиміної-Тринчій

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook