Тонкі млинці з кабачками
- 800 г кабачків, 2 яйця, 1 скл. молока, 1-1,5 скл. борошна, 2 ст. ложки олії, 1 ч. ложка солі, петрушка, кріп.
Кабачки натерти на малій терці (менша, ніж бурякова). Зелень дрібно нарізати. Збити яйця з сіллю. Додати молоко, перемішати. Влити тісто до посудини з кабачками, додати зелень й 2 ложки олії. Розмішати. Випікати на розігрітій сковороді тонкі налисники. Обжарювати з обох сторін. Смакують зі сметанно-часниковим соусом.
Рецепт Світлани Зиміної-Тринчій
Радимо також приготувати:
- Котлети з кабачком – найсоковитіші у світі
- Рулетики-голубці з кабачків – це любов!
- Кабачковий закусочний пиріг із сиром
Post Views: 138