Рулетики-голубці з кабачків
Порізати кабачки на тоненькі смужки, посолити і залишити, щоб пустили сік, тоді злити воду і на ширший кінець викласти 1 ч. ложку начинки, скрутити рулетами, викласти в змащену жиром форму.
- Начинка: 200 г фаршу любого (в мене індичий), 2 цибулини (дрібно порізані), 0,5 скл. сирого промитого рису, обрізки кабачків (краї від кабачка, котрі вузькі і не підходять до рулетиків, порізати на дрібні кубики) – все змішати, сіль, перець до смаку.
- Заливка: 2 ст. ложки томату, 2 ст. ложки сметани, 0,5 скл. води, сіль, перець.
Заливку перемішати, залити, щоб змастити всі рулетики і поставити в духовку. Запікати при 180 градусах 40-50 хв до готовності. Вимкнути духовку і залишити на 10 хв. Можна подавати зі сметаною.
Рецепт і фото Ганни Пилипюк. Більше рецептів дивіться на каналі господині “Ганна Пилипюк.Бабусині поради“
Радимо також приготувати:
- П’ять суперрецептів із кабачків
- Торт з кабачків з помідорами і сиром. Шикарна закуска на святковий стіл, яку просто готувати