пиріжки

Тісто “Як пух”: пиріжки завжди печу за цим рецептом!

У кожної господині - свій улюблений рецепт тіста для пиріжків. Моє тісто - як пух! Пиріжки завжди вдаються пишні та рум'яні!

Тісто “Як пух”

  • 50 г живих дріжджів, 400 мл молока, 250 г цукру, 0,25 ч. ложки солі, 3 яйця, приблизно 1 кг борошна, 100 г масла, ванілін.
Зробити опару: у дріжджі додати 1 ст. ложку цукру, 200 мл молока, 3 ст. ложки борошна. Поставити в тепле місце на 30 хв. Збити яйця з рештою цукру, додати ванілін, сіль, гаряче молоко, розтоплене масло – ще раз добре збити. Додати опару, борошно і замісити тісто. Почекати, щоб підійшло. Можна пекти пиріжки з будь-якою начинкою. Сформувати, дати підрости, змастити збитим яйцем. Випікати при 180 градусах до готовності.
Радимо також інші перевірені рецепти пиріжків від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook