Тісто на білому вині для солоних пирогів з будь-якою начинкою

Якщо треба щось швидко приготувати до приходу гостей або на вечерю - печу солоний пиріг. А тісто для нього - на білому вині або на воді. Дуже вдалий рецепт тіста!

Хочу поділитися простим і дуже смачний і легким у приготуванні рецептом тіста для солоних пирогів. Можливо, комусь стане у пригоді. Дуже виручає, коли гості на порозі, і треба швиденько приготувати щось смачне й оригінальне на стіл.

Тісто на білому вині для солоних пирогів

  • 300 г борошна, 100 г вина білого або води. підкисленої оцтом, бажано винним (1-2 ст. ложки), 80 г олії, дрібка солі.
У просіяне борошно влити вино, олію і замісити тісто. Розкотити тоненько. Цього тіста вистачає на 2 паляниці 26 см діаметром.
Начинку для пирога можна робити на свій смак смак – усе, що собі нафантазуєте: грибну, м’ясну, овочеву, рибну…
Рецепт і фото Валентини Янчук
Також радимо інші рецепти солоних пирогів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook