Тісто для рогаликів “Як слойка”. Треба тільки маргарин, борошно і сметана

Ці рогалики дуже смачні! Тісто схоже на "слойку" - у роті тане, а готується лише з трьох інгредієнтів: маргарину, сметани і борошна - і все! Ні цукру, ні соди не треба!

Тісто для рогаликів “Як слойка”

3 скл. (+0,5 скл. за потребою) борошна, 1 п. (250 г) маргарину, 1 скл. (200 мл) сметани. Ні соди, ні розпушувача, ні цукру не треба!

У борошно потерти холодний маргарин, перемішати. Додати сметану, швидко замісити тісто, зібрати в кулю (можна додати ще 0,5 скл. борошна за потребою), покласти в холодильнику на 3 год або в морозилку на 40 хв. Розкочувати дуже тоненько у кола, розрізати на сегменти-трикутники. На широкий край класти начинку і скручувати досередини. Пекти при 180 ОС. Готові рогалики обваляти у цукровій пудрі. Це дуже давній хороший перевірений рецепт!

Рецепт Марії Ігнатик

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook