Тірамісу з вишнями. Ще смачніший за класичний!

"Тірамісу" - це розкішний десерт, який можна приготувати буквально за лічені хвилини. Треба тільки купити печиво і збити крем. Але з вишнями - це щось неймовірно смачне!

Тірамісу з вишнями

200 г печива савоярді, 300 мл міцної кави, 50 мл рому (за бажанням), 250 г маскарпоне, 200 г вершків (33%), 100 г цукрової пудри, 150 г вишень без кісточок.
Для крему з’єднати маскарпоне, пудру, вершки і збити все до піків. До охолодженої кави додати ром. Печиво занурити по одному на кілька секунд у каву і викласти на тарілку для подачі (я зробила у роз’ємному квадраті, щоб добре тримав форму; у мене вийшло на перший шар 13 шт. печива). Поверх викласти половину вишень і далі половину крему. Повторити ще раз і відправити у холодильник мінімум на 2 год. Перед подачею посипати какао.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook