Сирний салат з горіхами
300 г курячого філе, 4 яйця, 250 г сиру, 200 г яблук, 100 г горіхів, 1 цибулина, сіль, майонез, зелень для прикраси.
Філе відварити і нарізати. Яйця відварити, відділити білки від жовтків. Білки дрібно натерти на тертці в одну тарілку, а жовтки – в іншу. Цибулю почистити і також дрібно нарізати. Сир і яблуко дрібно натерти на тертці. Волоські горіхи подрібнити.
Усе треба викласти шарами. Спершу – білки, посолити і змастити майонезом. Другим шаром викласти філе, акуратно розрівняти і змастити майонезом. Третім шаром – цибулю, а на неї натерте яблуко. І знову змастити майонезом. Четвертим шаром викласти сир і також змастити майонезом. П’ятим шаром – жовтки, злегка посолити і змастити майонезом. Верх посипати горіхами. Дрібно нарізати зелень і посипати її навколо салату.