Сирно-м’ясний рулет. Просто смакота!

Обов’язково збережіть рецепт сирно-м’ясного рулета і неодмінно його приготуйте!

Сирно-м’ясний рулет

Рулет: 200 г твердого сиру, 3 яйця, 3 ст. ложки манної крупи, 100–150 г майонезу. Начинка: 500 г фаршу, 2 яйця, 1 цибулина, сіль, перець.  

  • Сир натерти, змішати з яйцями, манною крупою і майонезом. Масу викласти на деко, застелене пергаментом, і поставити в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
  • Приготувати начинку: у фарш додати цибулю, 2 яйця, сіль, спеції за смаком.
  • Дістати сирний корж, злегка остудити і розподілити на ньому начинку. Акуратно згорнути рулетом, обгорнути фольгою. Поставити в духовку на 40 хвилин при 180 градусах.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook