Сирні троянди до кави або чаю
250 г кисломолочного сиру, 1 яйце, 100 г масла (розтопити), 120 г цукру, 260 г борошна, 1 ч. ложка розпушувача, ванілін, пудра для прикраси.
Змішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Розкотити і вирізати кружечки 7 см. Класти по 4 кружечки в ряд так, щоб находили трішки один на один, скрутити рулетиком, розрізати навпіл і з кожної частини сформувати розочку, відхиляючи пелюсточки (як формувати, дивіться на фото). Класти розочки на пергамент і випікати при 180 ОС 20-25 хв. Присипати пудрою. Виходить приблизно 30 трояндочок.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 30