Сирні пончики
- 250-300 г сиру, 1 яйце, 50 г цукру, 1 ч. ложка розпушувача, 150 г борошна (приблизно, залежно від вологості сиру), олія для смаження, цукрова пудра для посипання.
Сир гарно перетерти, щоб не було грудочок. Яйце збити з цукром, додати до сиру, додати борошно з розпушувачем і замісити тісто. Скотити тісто в ковбаску, підсипаючи поверхню мукою, щоб не прилипало. Порізати невеликими кусочками і скотити в кульку розміром як горіх. Розігріти олію в каструльці і опускати пончики. Як підрум’яниться, вийняти. Посипати цукровою пудрою.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Читайте також:
-
Сирні пампухи. Мамин рецепт
Post Views: 28