Для приготування цієї сирної запіканки потрібно просто скласти всі продути у миску і збити блендером – і все! А якщо охололу запіканку полити шоколадом, вийде справжній вишуканий сирник. Він такий ніжний, що тане у роті!
Сирна запіканка (сирник), яка тане у роті
- Дві форми 22Х11 см.
- 600 г кисломолочного сиру, 120 г цукру, 1 ч. ложка ванільного цукру, 60 г манки, 200 г молока, 200 г сметани, 3 яйця, дрібка солі.
Усі інгредієнти (кімнатної температури) з’єднати і перемолоти блендером до однорідної маси. Дати масі постояти, щоб манка набрякла. Якщо у вас не силіконова форма, то обтрусити її борошном. Запікати при 180 градусах 45-50 хв. Коли будете діставати запіканку з духовку, серединка буде ще трошки тремтіти, але поки охолоне, то стабілізується. При подачі сирну запіканку можна полити шоколадом або прикрасити фруктами.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також спробувати інші перевірені рецепти сирної запіканки:
- Дуже смачна сирна запіканка з цукатами. Для діток – саме те!
- Ніжна сирна запіканка “Спогад про дитинство”
Post Views: 42