Салат «Гніздо фенікса»

Такий салат має дуже ефектний вигляд на столі, а готувати його можна різними способами, підбираючи інгредієнти до смаку.

Салат «Гніздо фенікса»

2–3 картоплини, 1 філе оселедця або 200 г копченого м’яса, 1 варена морквина, 3 варені яйця, 1 кисло-солодке яблуко, 1 маленька цибулина, 10 варених перепелиних яєць, майонез, зелень.

  • Філе оселедця (або м’ясо) та цибулину дрібно порізати.
  • Картоплю порізати тоненькими брусочками і посмажити.
  • Моркву, курячі яйця, яблуко потерти.
  • На таріль викласти шарами: оселедець (або м’ясо), цибулю, моркву, яйця, яблука, змащуючи кожен шар майонезом. Середину салату посипати зеленню, у центр страви викласти перепелині яйця, а краї обліпити смаженою картоплею.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook