Глазур для пасок на білках із желатином. Не тріскається і не осипається!

Дуже часто глазур на пасках або липне, або тріскається та осипається. А ця - не така! Вона гарно лягає на пасочки, не тріскається і не осипається!

Глазур для пасок на білках із желатином

1 білок, 3 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка желатину, 2 ст. ложки води.

Підготувати охололі пасочки, посипки, прикраси. Желатин залити водою, дати набрякнути. Білок збити з цукром до пишної піни. Желатин підігріти до розчинення, влити тонкою цівкою у білок, збити. Швидко нанести на охололі пасочки. Глазур швидко застигає.

Рецепт Людмили Кушнірук

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook