Медівник
- Форма діаметром 24 см.
- 2 яйця, 150 г меду (краще натурального), 1 скл. (250 мл) цукру, 2 ст. ложки олії, 1 скл. (250 мл) кефіру, 1 ст. ложка без чубка соди (не забагато, оцтом не гасити), 10-13 ст. ложок повних борошна, 1 скл. горіхів волоських мелених (+/-), 1 ст. ложка кориці.
Міксером збити яйця з цукром, додати кефір, мед, олію, збити, поступово ввести просіяне борошно з содою, горіхи, розмішати (кориці я не давала). Тісто з ложки має стікати, але має бути не рідке. Випікати при 180 градусах приблизно 40-50 хв.
Рецепт Іри Татарин. Готувала і фотографувала Тетяна Мельничук
Радимо також інші перевірені рецепти медовика:
- Торт “Медовик” без розкочування коржів. Просто намащую тісто на пергамент і все!
- Пишні коржі для торта-медовика, які не треба розкочувати
Post Views: 85