Стейк зубатки, запечений у духовці на картоплі
4 стейки, 6 картоплин. Для соусу: 150 г сметани, 1 ч. ложка гірчиці, 2 зубці часнику, сіль, перець.
Стейки розморозити, посолити, поперчити, залишити на 30 хв. Картоплю почистити, порізати пластинам завтовшки 0,5 см. Змішати все для соусу. Зробити з фольги човники окремо для кожного шматка риби. Викласти на дно пластини картоплі, на них рибу, змастити соусом. Поставити у гарячу духовку, запікати близько 30 хв при 180 ОС. Виходить ніжна печена рибка на картоплі, що готується у смачному сметанному соусі.
Рецепт і фото Інни Семенюк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 32