вівсяне печиво

Справжнє вівсяне печиво з горіхами і медом

Таке вівсяне печиво вдається не тверде, в міру розсипчасте. На смак - як із магазину, але повністю натуральне!

Вівсяне печиво

  • 1 яйце, 110 г цукру, 110 г масла м’якого, 110 г горіхів волоських, 110 г борошна (+/-), 120 г вівсяних пластівців швидкого приготування, 40 г меду, 10 г ванільного цукру, 1/4 ч. ложки кориці, 1 ч. ложка розпушувача.
Горіхи і пластівці змолоти в блендері. З’єднати усі сухі інгредієнти: борошно, горіхи, пластівці, розпушувач, ванільний цукор, корицю, розмішати. З’єднати масло, яйце, мед і перемішати до однорідності. З’єднати дві маси, замісити тісто (як м’який пластилін) і залишити на 10 хв.
Тісто поділити на 20 кульок, злегка приплюснути, випікати при 180 градусів 15-20 хв.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook