Справжні квашені помідори
На дно ємкості покласти спеції (я кладу багато): листя смородини, листя хрону, листя вишні, листя горіха, парасольки кропу, гострий перець (стручок), перець горошком, насіння або порошок гірчиці. Викласти помідори. Залити розсолом: на 5 л холодної води 1 скл. солі (добре розчинити). Залити, зверху покласти шматочки хрону, парасольки кропу, листя. Поставити у погріб або холодильник. Через 2 тижні готово. Якщо залишити при кімнатній температурі, можна їсти через 5-6 днів.
Рецепт Людмили Гайдар
Спробуйте також приготувати:
Мариновані помідори “Лисі”. Приготуйте і наступного дня смакуйте! І 1000 разів подякуєте за рецепт!!
Швидкі квашені помідори з гірчицею. Уже через три дні можна їсти!
Post Views: 70