Справжні квашені помідори (без оцту, цукру та аспірину))

Якщо шукаєте рецепт квашених помідорів, а там пише "додайте цукор, оцет або аспірин" - можете далі не читати. Це туфта! Справжні квашені помідори готують тільки з прянощами і сіллю! Так робили наші бабусі, і такі помідори найсмачніші!

Квашені помідори

У банку на дно покласти прянощі (кріп, часник, хрін, перець горошком, половину гострої перчини), накласти помідори, зверху всипати 3 ст. ложки солі (нейодованої, без верха), залити холодною водою. Закрити капроновою кришко, потрусити, щоб сіль розтанула. І в підвал. Виходить смакота!

Рецепт Ірини Горгуш

Спробуйте також приготувати:

Квашені помідори з гірчичною “кришкою”. На смак – бомба-ракета!

Швидкі квашені помідори з гірчицею. Уже через три дні можна їсти!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook