Салат “З того, що є в холодильнику”
- 150 г твердого сиру, 150 г крабових паличок, 1 середня перчина, 2 свіжі огірки, 1 банка консервованої кукурудзи, 2 п. сухариків, 180 г майонезу, зелень кропу, 1-2 зубці часнику (за бажанням).
Огірок, перець, сир і крабові палички нарізати соломкою. На прямокутну або квадратну тарілку викласти смужками усі складники почергово. Зверху прикрасити сіточкою з майонезу і зеленню кропу. На столі розмішати, для пікантності за бажанням додати часник (через прес).
Рецепт і фото Олі Михайлюк
Радимо також приготувати інші закуски із крабовими паличками:
- “Монастирська хата” із крабових паличок – оригінальна святкова закуска
- Профітролі з начинкою із крабових паличок
Post Views: 27