Цей торт-салат з куркою і грибами смачний і дуже ситний. Збережіть рецепт!
Торт-салат
- 1 банка маринованих печериць, 300 г курячого філе, 2 моркви, 3 картоплі, 3 яйця, 3 солених огірки, 2 скибки маринованого перцю, 1 банка кукурудзи, 1 пучок зеленої цибулі, майонез, сіль, перець за смаком.
Моркву, картоплю і яйця відварити і натерти. Перець і цибулю дрібно нарізати. Куряче філе порізати, посолити, поперчити і обсмажити в олії на великому вогні 3-4 хвилини до рум’яної скоринки, можна додати паприку або спеції для курки.
Роз’ємну форму, діаметром 26 см, вистелити харчовою плівкою і розмістити цілі мариновані гриби капелюшками вниз. Посипати їх зеленою цибулею. Викласти підготовлену моркву, злегка посипати сіллю, меленим перцем і щедро полити майонезом. Викласти курку, на неї огірки, перець, кукурудзу і змастити майонезом. Тоді притерти яйцями, посолити і змастити майонезом.
Останній шар – з картоплі, посолити, поперчити і змастити майонезом. Накрити салат фольгою і поставити у холодильник на 6 годин. Потім зняти фольгу, накрити великою тарілкою. Перевернути форму з салатом, акуратно зняти форму, плівку і подати до столу.
Радимо також інші рецепти салатів:
- 12 нових рецептів смачних салатів із доступних продуктів на Новий рік
- Ці салати стануть окрасою вашого столу! Чотири бомбезні рецепти салатів