Смачна квашена капуста
- 200 г солі, 10 кг капусти, 1 кг моркви.
Перемішати нашатковану капусту з потертою морквою, посолити, ще раз добре перемішати до появи соку. Щільно утрамбувати в тару, зверху покласти гніт. Залишити в теплі до появи піни. Поки стоїть, пару разів протикати довгим ножем (чи шампуром) до самого дна. Це займає 3-4 дні. Розкласти в банки і винести в холод. Перед подачею трішки притрусити цукром і присмачити олією.
Рецепт Олени Повшедної
Спробуйте також приготувати:
- Та сама легендарна квашена капуста по-грузинськи з буряком. Смачнішої я не їла!
- Капуста в маринаді “Швидка”. Можна їсти вже через 3 години!
				 Post Views: 1 217
			
		 
				 
								 
													 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
				 
				