“Слойки” з м’ясом до бульйону
1 кг борошна, 500 г маргарину/масла, 250 мл холодної води, 1 ст. ложка оцту, дрібка солі, 1 яйце.
Маргарин/масло поділити на шматки по 100 г. 100 г маргарину розтерти з борошном, додати воду, оцет, сіль і яйце. Замісити тісто. Розкотити тісто пластом 30Х30 см.
100 г маргарину розмазати по тісту, скласти в конверт і залишити на столі на 10 хв. Через 10 хв знову розкотити тісто, змастити 100 г маргарину, скласти в конверт і залишити ще на 10 хв. Так повторювати, поки не закінчиться весь маргарин. На ніч покласти тісто у холод.
Можна виробляти вироби з тіста і відразу.
Начинка. Відварене перемелене м’ясо, смажена цибулька і морква, сіль, перець. Якщо начинка суха, можна додати кілька ложок бульйону.
Сформувати трикутники. Випікати при температурі 190 °С десь 20 хв до рум’яної скоринки.
Рецепт і фото Іванни Луць
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 30