Кухня Рецепти

Трубочки з м’ясом. Такої смакоти ви ще не їли

Всім любителям біляшів, чебуреків і смажених з пухирцями дріжджових пиріжків – присвячується. Рецепт – Kozak Tania. Величезне спасибі за цю смачну ідею, чоловік і сини зацінили. З питним борщиком – не просто смачно, а фантастично. 

02.11.2020 12:30

Трубочки з м’ясом

Тісто: 250 мл теплої води,  1,5 ч.л. або 15 г дріжджів, 1 ст. ложка цукру,  1/2 ч. ложки солі, 40 мл олії, 450 г борошна.
Начинка: 400 г відвареного м’яса, 2 цибулини, 1/2 скл. бульйону з м’яса, 2-3 ст. ложки олії, спеції: сіль, перець, улюблені – за смаком.
Додатково: олія для смаження.
До теплої води додати дріжджі, цукор, ретельно перемішати і залишити до утворення шапочки. Коли дріжджі «спрацюють», продовжити готувати тісто: просіяти невеликими порціями у дріжджову суміш борошно, додати сіль, олію, гарно вимішати 10 хвилин. Тісто має бути трішки липким, борошна більше не підсипати. Накрити рушничком і залишити у теплому місці на 30-40 хвилин. Замісити і ще залишити на 30 хвилин.
Відварене м’ясо пропустити через м’ясорубку, додати обсмажену на олії цибулю, спеції, бульйон і все перемішати до однорідності. Тісто поділити на 13 рівних частин, сформувати кульки, накрити харчовою плівкою, залишити на 10 хвилин. Кульку тіста розкачати так, щоб довжина була більшою, ніж ширина, викласти начинку на довший край, краї загорнути, скрутити рулетом, защипнути.
Смажити на добре розігрітій олії, на нижчому, ніж середній, вогні, до золотистості.