Швидкий пиріг з яблуками
1,-1,3 кг яблук (вага почищених), 1 скл. борошна, 1 скл. манної крупи, 1 скл. цукру, 1 ч. ложки розпушувача, 150 г масла, ваніль.
Змішати сухі продукти: борошно, манку, цукор, ваніль і розпушувач, поділити на 4 частини. Яблука потерти, поділити на 3 частини. Викладати у форму, застелену пергаментом, рівними шарами: 1/4 сухих продуктів, 1/3, яблук, 1/4 сухих продуктів, 1/3, яблук, 1/4 сухих продуктів, 1/3, яблук, 1/4 сухих продуктів. Тобто 4 шари сухих продуктів, між якими 3 шари яблук. Гарно втрамбувати. Зверху рівномірно покласти невеличкі шматочки масла. Випікати при 180 ОС близько 45-60 хв. Діставати з форми, коли пиріг повністю охолоне.
Рецепт і фото Наталії Мазепи
Спробуйте також приготувати:
Пиріг з кремом і безе. Печу з ревенем, яблуками, вишнями та аґрусом