Швидкі бендерики з лаваша
- 1 п. лавашу (в мене був лаваш ,,Вірменський”), 500 г свинячого фаршу, одна невелика цибулина, 2 зубці часнику, сіль, перець, майоран, спеції до фаршу, червона паприка), кріп, 3 яйця для обмочування, олія для смаження.
Цибулю порізати дрібно, додати до фаршу, видавити часник, додати спеції, кріп, перемішати.
Лаваш ріжемо на смужки (але не вузькі, і не широкі), викласти на смужку фарш (приблизно столову ложку, можна менше). І загорнути так, щоб вийшов трикутник і так до закінчення смужки лаваша.
Вибити три яйця в посудину, трохи поперчити і посолити, збити виделкою. Вмочувати у яйце бендерики, класти на розігріту сковорідку з олією, смажити до золотистого кольору. Потім викладати на паперовий рушник, щоб стекла олія.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати:
- Ліниві пиріжки з лаваша: 10 хвилин і готово!
- Лаваш більше не купую – готую сама. Це просто і дешево
Post Views: 67