Для тіста: 100 г масла, 200 г борошна, 100 г пудри, 1 ч. ложка какао, 1 жовток, 1 ст. ложка рому
Масло та ванільний цукор розтерти до однорідної маси. Додати і перемішати з ванільним цукром, какао, жовтком та ромом. У шоколадно-масляну суміш насипати борошна і перемішати до однорідної, липкої маси. Тісто не варто довго тримати в руках, адже воно почне танути. Його слід швидко сформувати в грудочку і залишити в холодильнику на 30 хвилин. Коли тісто охолоне, розкачати та викласти на форму. Випікати 20-30 хвилин.
Для начинки: 220 г шоколаду, 220 г вершків, 50 г масла, 1 ст. ложка лікеру
Шоколад та масло залити гарячими вершками, додати лікер. Шоколадну начинку розмішати до однорідної маси та залити нею корж. Поставити десерт у холодильник на кілька годин.