Шоколадний торт із незвичайним “теплим” кремом
3 яйця, 1 скл. сметани (магазинної, нежирної), 1,5-2 скл. цукру, 2 скл. борошна, 3 ст. ложки какао, 1 ч. ложка соди.
Яйця збити з цукром до пишності. Соду погасити у сметані, додати решту продуктів, добре збити. Випікати при 180 ОС приблизно 40 хв. Можна спекти окремо два коржі або один, а коли схолоне, розрізати. Крем можна будь-який.
Для мегашоколадного торта, я роблю такий крем: 1 скл. цукру, 3 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки какао, 100 г масла – довести до кипіння і просочити коржі.
Рецепт Олени Бахмет-Арфеєвої
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 44