Ганаш – один з класичних кремів, який використовують для покриття торта. Його готують лише з двох інгредієнтів: масла і шоколаду. Ним зручно вирівнювати боки і верх торта, а після застигання крем стає дуже стійким. А ще він дуже смачний, насичено-шоколадний!
Крем ганаш для покриття торта
- 100 г масла, 200 г шоколаду.
Масло кімнатної температури і розтоплений шоколад (на водяній бані або в мікрохвильовці кілька разів по 30 с) збити міксером, поставити в холодильник. Коли трохи загусне, ще раз збити і можна наносити на торт: спочатку тоненький чорновий шар, а потім чистовий.
Спробуйте також приготувати:
- Білково-масляний крем. Чудово підходить для покриття і вирівнювання тортів!
- Дуже смачний масляний крем з молоком для тортів і тістечок. Пухкий і перламутровий
Post Views: 264