ганаш

Шоколадний крем-ганаш. Ідеально підходить для покриття торта!

Якщо ви хочете покрити торт кремом, то приготуйте ганаш. Це безпрограшний варіант! Рецепт дуже простий крем стійкий і смачний!

Ганаш – один з класичних кремів, який використовують для покриття торта. Його готують лише з двох інгредієнтів: масла і шоколаду. Ним зручно вирівнювати боки і верх торта, а після застигання крем стає дуже стійким. А ще він дуже смачний, насичено-шоколадний!

Крем ганаш для покриття торта

  • 100 г масла, 200 г шоколаду.

Масло кімнатної температури і розтоплений шоколад (на водяній бані або в мікрохвильовці кілька разів по 30 с) збити міксером, поставити в холодильник. Коли трохи загусне, ще раз збити і можна наносити на торт: спочатку тоненький чорновий шар, а потім чистовий.

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook