Шоколадний бісквіт на кип’ятку. Чудова основа для будь-якого торта

Якщо шукаєте простий, але перевірений рецепт шоколадного бісквіта, печіть "На кип'ятку". Він вдається завжди! Виходить великий, вологий, недорогий і смачний із будь-яким кремом!

Шоколадний бісквіт на кип’ятку

2,5 скл. борошна, 1,5 скл. цукру, 1,5 ч. ложки соди, 1 ч. ложка розпушувача, 5 ст. ложок какао, 2 яйця, 1 скл. молока, 0,5 скл. олії, 1 скл. кип’ятку.

Змішати всі сухі складники. Окремо збити яйця віничком, додати молоко та олію, змішати віничком, додати борошно, перемішати віничком. Влити окріп, перемішати. Пекти при 160 ОС 60-70 хв. Готовий бісквіт можна розрізати на три частини і змастити кремом (можна звичайним сметанним).

Рецептом поділилася Віта Петрушенко

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook