Шоколадні кекси
- 1 ст. ложка кави розчинної (розвести в 100 мл гарячої води, має остигнути), 120 г цукру, 175 г борошна, 3 ст. ложки какао, 0,5 ч. ложки солі, 1 ч. ложка соди (без гірки), 50 г шоколаду (подрібнити), 110 мл олії, 2 яйця, 100 мл кефіру (можна замінити кислим молоком).
Сухі інгредієнти змішати, вологі – окремо, тоді мокру суміш влити в суху і розмішати. Форма може бути і на великий кекс, звичайні маленькі. Пекти при 160 градусах хвилин 15. Оформлення на ваш смак.
Рецепті фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати кекси за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Пухкий шоколадний кекс на воді та олії
- Йогуртові кекси без маргарину і майонезу
Post Views: 50