Шоколадна ковбаса
- 200 г печива (я брала хрустик), 120 г масла, 50 мл молока, 20 г какао, 150 г цукру, 50 г горіхів чи арахісу.
Половину печива перетерти в дрібну крихту, решту подрібнити на невеликі шматочки. Горіхи подрібнити (арахіс попередньо просмажити). Змішати в каструлі цукор, какао, масло і молоко. Поставити на вогонь і довести до однорідності (кип’ятити не потрібно). Трохи остудити і з’єднати її з печивом та арахісом. Усе гарно перемішати, викласти на розстелену харчову плівку і скрутити у формі ковбаски. Поставити в холодильник до повного охолодження. Якщо потрібно терміново, то покласти в морозилку.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Радимо також інші рецепти шоколадної ковбаси:
- Шоколадна ковбаса. Така смачна, що хочеться ще і ще шматочок!
- Ковбаса… на десерт. Шоколадна «Салямі»
Post Views: 33