Шоколадна ковбаса. Така смачна, що хочеться ще і ще шматочок!

Така шоколадна ковбаса - смак дитинства! Готується вона дуже проста, а виходить суперсмачно!

Шоколадна ковбаса

2 яйця, 150 г цукру, 2 ст. ложки какао, 150 г масла, 300 г печива (вершкового крекеру), 200 г горіхів..

Яйця, цукор какао і масло поставити на вогонь, довести до кипіння. Горіхи з печивом подрібнити. Все змішати з гарячою масою, добре вимішати. Цю масу поділити на три частини і викласти на харчову плівку або мішечки, сформувати ковбаски. Як схолонуть, покласти в холодильник.

Рецепт і фото Світлани АБРАМЧУК

ВАМ ТАКОЖ СПДОБАЄТЬСЯ:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook