Домашня ковбаса «Перевірена роками і ротами»

Перевірений рецепт, дуже простий. Приготуйте, подякуєте потім!

Рецепт сімейний, відшліфований методом проб та куштувань результатів випікання.

Домашня ковбаса «Перевірена роками і ротами»

По 2 частини свинини і телятини, 1 частина сала, часник, спеції.

  1. Усе разом перемолоти на м’ясорубці. Посолити, поперчити, приправити часником до смаку. Добре відбити фарш руками. Відставити в холодне місце на 5–6 год.
  2. Кишки (тато купує свіжі на базарі) добре вичистити, вимити, наповнити фаршем (за допомогою шприца або насадки на м’ясорубку), викласти кільцями на змащене жиром деко, пекти при 180 ºС 1 год 15 хв, щоб зарум’янилась.

Галина Стародуб

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook