глазур

Шоколадна глазур для тортів: блискуча і гарно нарізається

Коли печу торт чи пляцок, виникає питання, чим його покрити. Тепер постійно готую глазур за одним рецептом. Вона блискуча, гарно нарізається, нею можна робити патьоки.

Шоколадна глазур для тортів

  • 100-120 г масла, 0,5 скл. цукрової пудри, 2 ст. ложки какао, 4 ст. ложки молока, 1 ч. ложка з чубком желатину.
Усі інгредієнти, крім желатину, скласти в каструльку і проварити близько 2 хвилин. Желатин залити водою (4 ст. ложки), щоб набряк. Імпульсами розігріти в мікрохвильовці. Зняти шоколадну масу з вогню, додати желатин, добре вимішати. Трохи охолодити, але щоб не загусло. Тільки починає трішки гуснути, вилити на торт і розрівняти.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати глазур за іншими перевіреними рецептами:
  • Коли печу торти на замовлення, поливаю такою глазур’ю
  • Шоколадна глазур для тортів та інших десертів. 17 перевірених рецептів від господинь

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook