Щоранку заливаю цибулю окропом! Кілька років цукор в нормі, хворіти стала рідше

Якщо у вас незначні відхилення рівня цукру в крові, то його можна привести в норму за допомогою народної медицини.

Варена цибуля

Цибуля надзвичайно корисна для нашого організму, і не лише у свіжому вигляді, а й у відварі.

Складові: 3 кг ріпчастої цибулі, 250 мл окропу.

Цибулю потрібно очистити та розділити на 10 частин. Одна частина на один день курсу. Одну частину вранці потрібно максимально подрібнити та помістити в емальований посуд. Все залити водою та кип’ятити 10 хвилин.

Після цього напій процідити та поділити на три частини, які потрібно буде випивати тричі на день за пів години до їжі. Курс лікування: 10 днів. Через місяць можна знову повторити.

Варене яйце та оцет

Цей рецепт також чудово знижує рівень цукру не гірше медикаментів. Курс лікування: 10 днів.

Знадобиться: яйце, оцет, вода.

Зварити яйце, очистити від шкарлупи та проткнути виделкою. Робити це ввечері. В глибоку тарілку налити оцет та помістити туди яйце на ніч. Вранці з’їсти яйце і запити склянкою води кімнатної температури.

Вода з кропом

Вода з кропом — це не лише чудовий спосіб запобігання діабету, а метод загального зміцнення організму.

Знадобиться: 1 ст. л. насіння кропу, 1 л окропу, термос, ситечко.

Окропом заливається насіння кропу та настоюється в термосі 60 хвилин. Також це можна робити і в банці, якщо накрити її кришкою та загорнути у фольгу. Потім напій процідити та вживати по 2 скл. в день: 1 ввечері та 1 вранці.

Насіння гарбуза, кориця і фініки

Складові: 150 г очищеного насіння гарбуза, вода, 1/2 ч. л. кориці (для аромату), 4-5 фініків.

Насіння звечора замочується у воді, а вранці подрібнюється в блендері. До отриманої суміші додайтеся склянки води та знову перемішується. Суміш процідити, а фініки та корицю подрібнити. Все змішати.

Отриманий напій тримати в скляній посудині в холодильнику. Вживати по 100 г натщесерце. Пити потрібно 4 дні підряд, потім зробити перерву на 4 дні, і знову повторити.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook