Щоранку я їм часник з медом і всім раджу так робити

Усі знають про корисні властивості часнику. Та якщо його вживати разом з іншою їжею, його користь може приглушуватися. Тому краще його їсти натщесерце,  причому у поєднанні з медом.

Що може бути краще за сало з часником? Або борщ із пампушками з часником? Або молоді огірочки, заправлені оліє ю, кропом та часником? Помітили схожість? У всіх цих смачних стравах є часник! І неспроста! Українці здавна їдять часник, але не тільки том у що він смачний, а й через те, що надзвичайно корисний для організму. Його можна їсти цілими зубцями або ж додавати до страв, надаючи їм неперевершеного аромату.

Та я хочу розповісти про вживання часнику не для гастрономічного задоволення, а насамперед задля користі. Унікальні властивості має поєднання часнику та меду. Так, воно незвичайне для наших смакових рецепторів, алк дізнавшись про його користь, ви найімовірніше саме так почне вживати часник – у поєднанні з медом.

Вважається, що часник має властивість попереджувати практично будь-які захворювання. Він запобігає атеросклерозу, різноманітним проблемам із серцем, знижує рівень холестерину і нормалізує артеріальний тиск. А ще його вживають при застуді, грибкових інфекціях та діареї мандрівників. Часник радять їсти при діабеті, проблемах із простатою і остеоартриті.

Якщо часник вживати разом з іншою їжею, його користь може приглушуватися. Тому краще його їсти натщесерце,  причому у поєднанні з медом. Для цього столову ложку меду потрібно змішати 2-3 дрібно порізаними зубцями часнику. І запити склянкою води.

Таку суміш слід вживати щодня на порожній шлунок, звісно, якщо у вас немає протипоказів до вживання меду чи часнику! З часом ви помітите, як в організмі додається енергії, а недуги відступають.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook