Медовий бісквіт на сметані
- На форму 25×25 см: 2 яйця, 1 скл. цукру, 100 г меду, 2 ст. ложки олії, 1 скл. сметани (кефіру чи йогурту) у мене була сметана, (за смаком) 1 ст. ложка кориці, 1 ст. ложка соди, 200 г борошна. Горіхи за смаком та сухофрукти.
Випікати 40-45 хв при 180 градусах. Рецепт Зоряни Миронік
Сметанний пиріг з фруктами
1 скл. сметани, 1 скл. цукру, 2 яйця – збити. Потім додати 0,5 скл. олії, 2 скл. борошна, зверху 2 ч. ложки розпушувача, розмішати. Можна всередину нарізати пластинами яблука, взимку всередину додаю морожені фрукти (смородину, абрикоси, вишні). Як роблю кекси, додаю ще подрібнений чорний шоколад. Рецепт Любові Чекмез
Рогалики – найкращий рецепт
Склянка сметани, склянка смальцю, пачка маргарину, пачечка 100 г дріжджі – замісити густе тісто, підсипаючи борошно. Цукор не додавати. Замісити густіше, як на пиріжки, і зразу виробляти рогалики, можна з начинкою. Випікати рогалики і обкачувати в пудру. Рецепт Наталії Семчук
Торт “Сметанник”
Горіховий пиріг на сметані
Дуже смачне печиво
Печиво “Амонячки”
- Торт “Польські мрії” зі сметанно-желейним прошарком
- Вершково-желейний торт “Бананове диво” з ананасами і безе