Шарлотка з ревенем

Ревінь - найперший весняний продукт, який можа додавати не тільки в десерти, а й у другі страви. Його кислинка додає особливогосвіжого смаку.

Інгредієнти:
3 яйця збити з 1 скл. цукру, додати 0,5 скл. сметани, 0,5 ч. ложки питної соди (погашеної лимонною кислотою з 1 ч. ложкою сметани), 1,5–2 скл. борошна.

Тісто має бути як домашня густа сметана. У форму, змащену маргарином та присипану борошном, вилити 1/3 тіста, викласти шар ревеню, порізаного невеликими кубиками, зверху – решту тіста.

Якщо є родзинки, горішки, то можна посипати зверху. Поставити у розігріту духовку на 30–40 хв – до з’яви рум’яної скоринки.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook