Салат-закуска “Човники”
Тісто для човників: 2 яйця, 1 скл. борошна, 0,5 ч. ложки солі.
Замісити тісто, тонко розкотити, кондитерським фігурним ножем вирізати ромбики, посмажити у великій кількості олії на сковорідці з обох сторін. Коли охолонуть, накласти салат.
Салат: 1 морквина (дрібно натерти і протушкувати), 1 б. шпротів (розім’яти вилкою), 1 цибулина (нарізати дрібним кубиком), горошок (можна замінити кукурудзою), солена соломка, майонез.
Рецепт І фото Оксани Новіцької
Читайте таож:
- Яєчні рулети – цікава і проста у приготуванні закуска
- “Монастирська хатка” із крабових паличок – оригінальна святкова закуска
Post Views: 38