Салат з тунцем, кукурудзою і сухариками
- 1 б. консервованого тунця, 1/3 б. кукурудзи, 1/2 п. сухариків, 1 помідор або 4 малі, 1 огірок, 1 цибулина.
- Соус: 2 ст. ложки майонезу, 2 ч. ложки гірчиці в зернах, сіль, перець.
Помідор огірок і цибулю порізати півкільцями. Усі складники викладати купками на сервірувальну тарілку.
Майонез змішати з гірчицею і викласти в центр салату.
На столі розмішати.
Рецепт і фото Олі Михайлюк
Читайте також:
- Ідеальне куряче філе для салатів, бутербродів, м’ясного асорті і закусок – соковите і тонко ріжеться
- Забудьте про майонез! ТОП-7 найкращих соусів для заправки салатів
Post Views: 131