Огірки по-корейськи
2 кг огірків, 0,5 кг моркви, 1 велика головка часнику, 100 г цукру, 50 г солі, 1 п. приправи для моркви по-корейськи (20 г, я беру “Мрія”), 100 оцту, 100 мл олії.
Огірки нарізати кружечками або стовбчиками (у мене все шинкував комбайн). Моркву можна натерти на тертці для корейської моркви. Усе скласти в каструлю, викинути спеції і решту інгредієнтів, перемішати і залишити на 2 год, час від часу перемішувати. Поставити на вогонь, довести до кипіння, проварити 15 хв на маленькому вогні. Накладати в чисті стерилізовані банки, закрутити, накрити ковдрою. Виходить 4 баночки по 0,5 л.
Рецепт і фото Lora Lora
Post Views: 55