Салат з огірків по-корейськи (без стерилізації). Закрийте – не пошкодуєте: це дуже смачно!

Щороку закриваємо цю смакоту - салат з огірків з приправою для моркви по-корейськи. З'їдаємо ще до Нового року!

Огірки по-корейськи

2 кг огірків, 0,5 кг моркви, 1 велика головка часнику, 100 г цукру, 50 г солі, 1 п. приправи для моркви по-корейськи (20 г, я беру “Мрія”), 100 оцту, 100 мл олії. 

Огірки нарізати кружечками або стовбчиками (у мене все шинкував комбайн). Моркву можна натерти на тертці для корейської моркви. Усе скласти в каструлю, викинути спеції і решту інгредієнтів, перемішати і залишити на 2 год, час від часу перемішувати. Поставити на вогонь, довести до кипіння, проварити 15 хв на маленькому вогні. Накладати в чисті стерилізовані банки, закрутити, накрити ковдрою. Виходить 4 баночки  по 0,5 л.

Рецепт і фото Lora Lora

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook