Кухня Поради

Безпрограшний подарунок — їстівна валентинка

Сердечка не обов’язково повинні бути з печива. Трохи фантазії — і ваш стіл випромінюватиме любов!

13.02.2017 12:24

Найкращий подарунок – смачний подарунок

Якщо немає часу на кулінарні експерименти, сердечка можна вирізати формочкою для печива або ножем із пластинок сиру, авокадо, вареного буряка, ковбаси, черствого або охолодженого хліба (щоб не розсипався) і прикрасити ними будь-яку страву, яку подаватимете до столу. Можна вирізати сердечка із фруктів.

У вигляді серця можна викласти картопляне пюре або будь-який дрібно нарізаний салат, надавши звичайній трапезі святкового вигляду.

Якщо ви готові трохи попрацювати, приготуйте і розмалюйте їстівними фарбами тістечка-валентинки. Їх можна акуратно упакувати і подарувати всім, хто вам дорогий.