Якщо вам подобається поєднання чорносливу і горіхів, вам неодмінно сподобається і цей салат. Дуже ніжний і з тонким ароматом копченостей.
Салат «З димком»
По 150 г ковбасного сиру і курячого філе, 100 г чорносливу, 2 яйця, майонез, жменя горіхів.
- Курятину зварити, остудити, порізати поперек волокон.
- Зварити яйця, посікти.
- Чорнослив залити окропом, залишити на 15 хв, порізати соломкою.
- Сир потерти або порізати тонкою соломкою.
- Усе змішати, заправити майонезом, викласти за допомогою сервірувального кільця. Якщо такого нема, обрізати пластмасову пляшку 0,5 або 1 л, щоб утворився циліндр заввишки 5–10 см. Наповнити салатом, підняти циліндр, притискаючи салат кришечкою відповідного діаметру. Посипати підсушеними на чистій сковороді горіхами.
- Із салату можна скотити кульки, обваляти у посічених горіхах, викласти у тарталетки або пронизати шпажками.
- Можна викласти салат у будь-якій формі, прикрасити горіхами, чорносливом, майонезом, овочами, зеленню.
Post Views: 33