Салат з броколі, зеленим горошком і курячим філе

Цікавий салат із незвичайних продуктів. Гадаю, вам сподобається така новинка!

Салат з броколі, зеленим горошком і курячим філе

150 г курячого філе, 150 г замороженого або консервованого горошку, 150–200 г броколі, 100 г бринзи, 10–12 оливок без кісточок, пучок листкового салату, спеції, 3 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка гірчиці у зернах, сіль, зелень.

  • Філе відварити в підсоленій воді до готовності й остудити в бульйоні, розібрати на суцвіття.
  • Зварити заморожений горошок, відкинути на друшляк, обдати холодною водою. Охолоджений відразу після відварювання горошок не втрачає свій колір.
  • Філе порізати шматочками, салат порвати або порізати.
  • Додати зелений горошок, броколі й оливки. Посолити і посипати спеціями.
  • Для заправки змішати сметану з гірчицею. Заправити салат і перемішати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook