Я не великий прихильник салатів з майонезом, алей цей салат з ананасами – мій улюблений. Готую на святковий стіл – усім подобається! Але зважайте не те, що на смак цього салату дуже впливає, якими шматочками порізати продукти. Тут важливо – не дрібнити, тоді набагато смачніше!
Салат з ананасами
- Точну кількість інгредієнтів писати не буду, бо всі готують різну порцію салату.
- На одну банку ананасів – 2 філе (половинки), 4 яйця, 2 жменьки смажених горіхів, 100 г сиру, 1 більша цибулина.
Цибулю порізати пів кільцями та замаринувати на 30 хв (у воду додати цукор, оцет, трішки солі – усе за смаком, має вийти кисло-солодкий маринад). Філе відварити в підсоленій воді після закипання 10 хв – не довше, тоді воно соковите. Філе та яйця обов’язково порізати великими шматочками, ананаси трішки меншими кубиками – приблизно 1 см. Викласти салат шарами: ананаси, філе, цибуля, майонез, горіхи, яйця. Ще раз повторити. Зверху змастити майонезом, посипати натертим сиром на середній терці. Оформити на свій розсуд.
Рецепт і фото Тетяни Петришиної
Радимо також інші рецепти смачних салатів:
- Салати з ананасами. 8 рецептів на святковий стіл
- Розкішний салат “Ананас” для особливої події
Post Views: 25