Салат «Шпроти під снігом»

Простий і смачний салат із доступних продуктів. Зникає зі столу першим!

Салат «Шпроти під снігом»

3 картоплини, 1 морквина, 1 цибулина, 1 банка шпротів, 1 банка оливок без кісточки, 3 варені яйця, 100 г твердого сиру, майонез.

  • Картоплю відварити в кожушку, почистити. Потерти в різний посуд сир, яйця, картоплю.
  • Обсмажити натерту моркву і нарізану півкільцями цибулю.
  • Шпроти акуратно розділити на половинки, вийняти хребти.
  • Викладати шарами: картопля, майонез, морква, цибуля, шпроти, майонез, яйця, майонез, сир. У середину поклати оливки.
  • Поставити салат у холодне місце на 2 год.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook